HELISIM R22R

DE ULTIEME HELIKOPTER SIMULATIE ERVARING

Meer nog dan bij vliegtuigen gaat het vliegen met een helikopter om het gevoel. Helisim R22R is ontwikkeld om je het gevoel te geven dat je echt vliegt

Helisim R22R gebruikt de modernste technieken om juist dit gevoel van vliegen zo goed mogelijk na te bootsen. Op het moment dat je plaatsneemt in onze levensechte cockpit en de motor start begint de hele machine te trillen en gaan je haren wapperen in wind. Door het bewegende platform voel je de turbulentie en elke vliegbeweging die je uitvoert. De realistische omgeving komt tot leven op een 180 graden gebogen scherm van bioscoopformaat. Helisim R22R is hiermee de manier om helikoptervliegen echt te beleven zonder de grond te verlaten!

Wij bieden deze unieke ervaring aan iedereen die helikoptervliegen wil ervaren maar misschien (nog) niet de stap wil zetten naar een echte helikopter. Voor de beginnend avonturier zonder ervaring is er de uitdaging om de helikopter na een korte instructie zelfstandig te vliegen en veilig aan de grond te zetten. Voor gevorderde simulator- of aankomende helikopterpiloten is onze simulator door het hoge realisme een goed middel om zelfstandig te oefenen zonder de kosten van een echte helikoptervlucht.

ONZE VLUCHTEN

Welke vlucht past het best bij jou?

1

Rondvlucht

Een van onze instructeurs neemt je mee voor een 30 minuten rondvlucht door de bergen van Alaska.

Solo introductie

Een ervaring van een uur met een uitleg, instructie en 20 minuten solo vliegen in de simulator.

Duo introductie

Na de briefing en instructie hebben jullie samen een uur in de simulator. Wie neem jij mee?

Freedom flying

Smaakt de introductie naar meer of heb je ervaring in een echte helikopter? Huur de simulator zonder bijbehorende instructie.

DE ERVARING

Briefing

Je wordt door een van onze instructeurs ontvangen die je vervolgens een korte uitleg geeft over hoe een helikopter werkt.

Instructie

Na het starten van de helikopter leren we je in 20 minuten de basis van het helikoptervliegen.

Solo

Je vliegt nu alleen of samen met je mede-piloot verder. Uiteraard is er wel altijd een instructeur aanwezig om te helpen!

Wat men zegt

Geweldige zeer realistische fullmotion heli simulator.  Hier leer je daadwerkelijk heli vliegen!

Larissa de Groot

 

Fixed wing pilot

De kracht van de R-22 HeliSim is dat het bijna niet realistischer kan!

John Assmann

 

Luchtvaart journalist

Om het gevoel van het heli vliegen onder de knie te krijgen op een goedkope en leuke manier.

Rob Lugtenburg

 

Helikopterpiloot bij Bristow

oewel door de eigenaar aangeprezen als fun apparaat wordt hiermee de werkelijkheid te kort gedaan. Als je deze simulator met gemak beheerst, zal je elke instructeur in de werkelijkheid verstelt doen staan. Deze simulator kan een grote bijdrage leveren aan het onderhouden en belangrijker nog uitbreiden van je vliegvaardigheden door het maken van veel vlieguren in korte tijd. Immers 100 uur in drie jaar tijd is veel minder dan 50 uur in drie maanden.

Een dure aangelegenheid om dit in de lucht te doen. Deze simulator is, hoewel niet gecertificeerd, écht een goed alternatief en toevoeging.

Darek de Groot

 

Fixed wing pilot

Een helikopter simulator bij iemand thuis. Geloof het of niet, maar ik heb er in </br>gevlogen en het was een geweldige ervaring, een aanrader!

Ronnie Wolff

 

Kapitein ter zeevlieger b.d.

ERVAAR HET ZELF

Trakteer jezelf of een vriend op deze onvergetelijke ervaring